Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Αγαπητοί φίλοι,

 

Ο μήνας Σεπτέμβρης, δυστυχώς για την «ηλιαχτίδα», άρχισε με πολλές δυσκολίες και ελλείψεις, υλικές και οικονομικές… αλλά το χειρότερο; Πολλά άρρωστα παιδιά ήρθαν και πάλι, για τα Νοσοκομεία της Αθήνας!

Όσο όμως υπάρχουν, Δοτικοί Άνθρωποι … συνεχίζει να υπάρχει… Ελπίδα!

Και εμείς, έχουμε την τύχη … να έχουμε πολλούς και εκλεκτούς φίλους!!!

Σήμερα είχαμε γιορτή!!!
Δεν γιόρταζε κανείς! Ένα φορτηγό ήρθε από την Αιδηψό, από το πανέμορφο, πολυτελέστατο Ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel , φορτωμένο με πανέμορφα πουπουλένια παπλώματα, μαξιλάρια, σεντόνια, κουρτίνες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστεί κανείς!!!

 

Στη ψυχολογία των παιδιών, ένα όμορφο, φωτεινό, χαρούμενο περιβάλλον, προσφέρει πολλά!!!

Αγαπημένοι μας φίλοι,

Γιάννη και Βούλα Αναστασοπούλου- ιδιοκτήτες του Θερμαι Συλλα -που χρόνια τώρα ντύνετε και στολίζετε την «ηλιαχτίδα», σας ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και ευτυχία στην οικογένεια σας!!!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

«ηλιαχτίδα»

Έχουμε τη χαρά … μέρος των λευκών ειδών, να τα προσφέρουμε στους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας, κατά την επίσκεψη μας εκεί!!!

 

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.