Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Οι Νεοσμυρνιώτες και πάλι …. δυναμικά κοντά μας!!!

Αγαπητοί φίλοι,

Με πολλή χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση, σας αναφέρουμε ότι το 2016 τελείωσε ιδιαίτερα ευχάριστα και επιτυχημένα για την «ηλιαχτίδα», αλλά και ο καινούριος χρόνος μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς για μια χαρούμενη και επιτυχημένη χρονιά !!!

Και όταν λέμε επιτυχημένη χρονιά, εννοούμε να ζήσουμε και πάλι ανθρώπινες, ζεστές καταστάσεις, με κατανόηση και αγάπη από τους συνανθρώπους μας.
Καθημερινά υπάρχουν φίλοι, σχολεία, μαθητές, εταιρείες που έρχονται να μας πουν μια θερμή καλημέρα και να μας δηλώσουν τη συνεχή τους στήριξη!!!

Φυσικά, πρώτοι απ’ όλους, οι Νεοσμυρνιώτες !!!

Φίλοι αγαπητοί, συνεχείς αρωγοί στον αγώνα μας και γενικά σε κάθε μας προσπάθεια!!!

Μέσα τους πολλούς φίλους, σταθεροί επισκέπτες οι αγαπημένοι μας φίλοι, ο Γαβριήλ Μιχαλάτος και ο Χρήστος Φρετζάγιας, από το Σύλλογο Εργαζομένων Τραπεζικής Επιχείρησης EFG Eurobank (Union Eurobank).

Φίλοι, που κάθε χρόνο έρχονται φορτωμένοι με δώρα, όπως ηλεκτρικές συσκευές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, απαραίτητο για τους γονείς και τα παιδιά που ζουν στον Ξενώνα μας, για να τους κάνουν τη ζωή τους άνετη, εύκολη και ευχάριστη!!!
Αγαπημένοι μας φίλοι Γαβριήλ και Χρήστο,
Δύσκολο να βρούμε λόγια να σας μεταφέρουμε τις ευχαριστίες μας και τα συναισθήματα που νιώθουμε, κάθε φορά που σας υποδεχόμαστε στα γραφεία μας.

Απλώς, ευχόμαστε σε εσάς και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, η Καινούρια Χρονιά ας είναι μια χρονιά γεμάτη πρώτα απ’ όλα Υγεία, Ευτυχία και Γαλήνη για εσάς και τις οικογένειές σας.

Η συνεχής προσφορά αγάπης σας προς την «ηλιαχτίδα», μας εμψυχώνει και μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τον όμορφο Αγώνα, που ξεκινήσαμε πριν 17 χρόνια.

Με ιδιαίτερη αγάπη,
«ηλιαχτίδα»

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.