Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Αγαπητοί Φίλοι,

Δεν ξέρουμε αν είναι Χαρά, Ικανοποίηση- Επιβράβευση όλα αυτά που διαβάζουμε στα θερμά ανθρώπινα μηνύματά σας!!!

Φίλοι μας,

Αυτό που επιχειρούμε να κάνουμε και αυτή τη φορά, δηλαδή να πάρουμε την πρωτοβουλία Εμείς… αν και έπρεπε Άλλοι να προηγηθούν, είναι μια συνηθισμένη κατάσταση για την «ηλιαχτίδα»!

Τα άρρωστα παιδιά που φιλοξενούμε με τους Γονείς τους εδώ και δώδεκα χρόνια, δέχονται την Αγάπη, τη Θαλπωρή, τη Συμπαράστασή μας, από την πρώτη στιγμή που έρχονται στον Ξενώνα μας!!!

Γι’ αυτό τον λόγο και πάλι αμέσως Αντιδράσαμε και γρήγορα και ουσιαστικά!!!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη θερμή Ανταπόκρισή σας, την Ανθρωπιά σας και την Αγάπη προς τους Δυστυχισμένους αυτούς συνανθρώπους μας και κυρίως στα Άμοιρα Παιδιά, που είχαν την ατυχία να ζουν τις τρομερές αυτές καταστάσεις!

Ο Ξενώνας μας είναι πανέτοιμος να δεχθεί τους Γονείς με τα παιδάκια τους…

Η «ηλιαχτίδα» όμως, ανήκει στο Υπουργείο Υγείας και στην Περιφέρεια Αττικής και όπως αντιλαμβάνεστε πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις και την Υποστήριξη των Ανωτέρων!!!

Ήδη, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ήρθαμε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και κυρίως με τη Φίλη της «ηλιαχτίδα», χρόνια τώρα, κυρία Σοφία Βούλτεψη και περιμένουμε την εντολή για να ξεκινήσουμε!!!

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε σχετικά με μία συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με τα Μέλη της «ηλιαχτίδα» και τους ενδιαφερόμενους, σχετικά με το ανωτέρω θέμα!!!

Με αγάπη,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος,
Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.