Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η μικρή Καούλα (Khawla) είναι στην αγκαλιά της «ηλιαχτίδα»

Αγαπητοί φίλοι,

Μας συγκίνησε ακόμη μια φορά η θερμή σας συμπαράσταση και ιδιαίτερα το ενδιαφέρον σας για τη μικρή Καούλα (Khawla).

Τα εκατοντάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα που παίρνουμε τις δυο τελευταίες μέρες για να μάθετε αν η μικρή Καούλα (Khawla) από τη Σύρια που φιλοξενείται στην «ηλιαχτίδα», είναι αυτή που επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος στο Ωνάσειο, σας ενημερώνουμε με πολλή χαρά και ικανοποίηση ότι, πράγματι είναι το παιδί  του Ωνασείου, που φιλοξενούμε εδώ και περίπου δύο μήνες με τους γονείς του.

Θεωρούμε ευλογία για εμάς να έχουμε αυτή την τύχη να μπορούμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε δυστυχισμένα παιδάκια σαν την Καούλα (Khawla).

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα συγχαρητήρια και τα μπράβο που δεχόμαστε συνέχεια αυτές τις δυο μέρες μετά την παρουσία του θέματος στην τηλεόραση, αλλά σας λέμε ειλικρινά ότι δεν υπάρχει λόγος να μας δίνεται συγχαρητήρια.

Υποχρέωση και σκοπός μας είναι να προσφέρουμε όσο περισσότερη αγάπη και συμπαράσταση μπορούμε, σ’ αυτά τα δυστυχισμένα παιδάκια.

Από εσάς ζητάμε με όλη μας την ψυχή: Συνεχίστε να είστε δίπλα μας, όπως είστε από την αρχή της λειτουργίας τους  Ξενώνα.

 

Με αγάπη,

Η Πρόεδρος

Ντόρα Κασιμέρη


 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.