Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η αγαπημένη μας υπουργός Σοφία Βούλτεψη που είναι στην «ηλιαχτίδα» μας από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της!!! Γλυκιά μας Σοφία ευχόμαστε από καρδιάς και πάλι…μια μεγάλη επιτυχία στις επικείμενες εκλογές!!!

Ημέρες χαράς, ημέρες Γιορτής!!!

 

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια… Οι εικόνες θα μιλήσουν… μόνες τους!!!

 

 

 

 

Η Δήμητρα Νάνου, πάντα δίπλα στην «ηλιαχτίδα» υποψήφια Δήμαρχος Νέας Σμύρνης με τους εκλεκτούς φίλους μας, Πέτρο Τρύφωνος, Άγγελο Τσιρώνη, Θάνο Αυγερινό και το μέλος της ηλιαχτίδας Ρούλα Σφυρή!!!

Ο Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης κύριος Τζουλάκης μας έκανε την τιμή… να έρθει στο παζάρι λουλουδιών της «ηλιαχτίδα» και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί μας…

Κλαιρη Δεληγιάννη στο παζάρι μας. Είναι αντιδήμαρχος της Νέας Σμύρνης, υποψήφια Δήμαρχος της πόλης μας, και ο μόνος άνθρωπος του Δήμου που ότι κι αν ζητήσουμε χρόνια τώρα είναι δίπλα μας!!!
Αγαπητή Κλαίρη, ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία σε κάθε σου προσπάθεια

Η «ηλιαχτιδα» όπως βλέπετε έχει και νέους ανθρώπους για κάθε γιορτή αλλά… και για κάθε αγγαρεία που χρειαζόμαστε… Γιώργος Βαλασκατζής, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της Δήμητρας Νάνου !!!
Γιώργο μου σε αγαπάμε πολύ!!!

Μαζί μας η δημοτική σύμβουλος και Δικαστικός Μαριαλέννα Αγγελίδου με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουτελάκη, αγαπημενου μας πρώην Δημάρχου. Δύο φίλοι αφοσιωμένοι ψυχή και σώμα στην «ηλιαχτιδα» μας!!!

Αγαπημένοι μας φίλοι,
Με όλη τη δύναμη της ψυχής μας η «ηλιαχτιδα» σας εύχεται από καρδιάς τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα και εμεις… με ιδιαίτερη αγάπη πάντα Δίπλα σας!!!

   
   
   
   

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.