Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Χαρά μας: η συνεχής στήριξη των προσπαθειών μας

 

Μέσα σ’ ένα γενικό κλίμα οικονομικής δυσχέρειας και ολοένα αυξανόμενων αναγκών για όλους μας, ο Σύλλογος «ηλιαχτίδα» με χαρά διαπιστώνει ότι η προσφορά και η σημαντική βοήθεια προς το Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού συνεχίζονται συστηματικά.
Στην αρχή της ίδρυσης του Ξενώνα η «ηλιαχτίδα», επένδυσε στην ευαισθησία των φίλων της και μετέπειτα, σιγά σιγά και διστακτικά, γενικά στον συνάνθρωπο. Το αποτέλεσμα; Συνταρακτικό! Το πιο ενθαρρυντικό δείγμα επιτυχίας και αναγνώρισης των προσπαθειών της όμως, είναι η επανάληψη στήριξης από τις ίδιες πηγές.

Και ας αναφερθούμε πιο ειδικά:
Η Πρόκτερ & Γκαμπλ Ελλάς, σε διάστημα πέντε μηνών, επανήλθε προ ημερών, να συμπαρασταθεί ουσιαστικά για ακόμη μια φορά, προσφέροντας στο Σύλλογο 227 κιβώτια από τα προϊόντα της για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενουμένων του Κέντρου μας, και όχι μόνο.
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, για δεύτερη χρονιά προσέφερε δωροεπιταγές αξίας 2000€, διπλασιάζοντας το ποσόν από την περσινή χρονιά, για να προμηθευτούμε από τα καταστήματα «Μουστάκας», παιχνίδια, έπιπλα και ότι άλλο χρειαζόμαστε δίνοντας μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε χαρά και στοργή όχι μόνο στα παιδιά της «ηλιαχτίδα», αλλά και σε παιδιά απόρων οικογενειών της περιοχής μας.
Τελευταία, με πολλή χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση, πρέπει να αναφερθούμε στους υπαλλήλους του 1ου Τελωνείου Πειραιά που συνεχώς προσπαθούν είτε οικονομικά, είτε υλικά και κυρίως ηθικά να βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλους τους φίλους, εθελοντές, χορηγούς και γενικά σε όλους αυτούς που στέκονται δίπλα μας από την αρχή και στηρίζουν την προσπάθειά μας.
Το έργο που αναλάβαμε δύσκολο, αλλά πιστέψτε μας οι εμπειρίες που ζούμε ξεχωριστές, γεμάτες ένταση, αλλά και υπέροχα συναισθήματα. 

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.