Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η ΝΟΥΝΟΥ προσφέρει Αγάπη και Χαρά .... στα παιδιά!!!

 

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, δεκαοχτώ παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα», προσκεκλημένα της εταιρείας ΝΟΥΝΟΥ, είχαν την χαρά να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα της εταιρείας, «Πάμε Σινεμά».

Τα παιδιά της «ηλιαχτίδα» και οι συνοδοί τους, μεταφέρθηκαν με πούλμαν στον κινηματογράφο Odeon Star City, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Εκεί, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, μέσω μας Δημιουργικής Απασχόλησης με ταχυδακτυλουργούς και ζογκλερικό πρόγραμμα που είχε οργανώσει η εταιρεία, να φάνε το γεύμα που τους προσφέρθηκε και να παρακολουθήσουν την καταπληκτική ταινία «Ευχούληδες».

Στο τέλος της υπέροχης αυτής εκδήλωσης, άνθρωποι της ΝΟΥΝΟΥ τους μοίρασαν αναμνηστικά δωράκια και μπαλόνια.

Δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε με λόγια, με πόση χαρά τα παιδιά μας και οι συνοδοί, απόλαυσαν αυτή τη διοργάνωση και γύρισαν στην «ηλιαχτίδα» τρισευτυχισμένα !!!

Συγχαίρουμε την εταιρεία ΝΟΥΝΟΥ για το πρόγραμμα Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε παιδί «Πάμε σινεμά».

Ευχαριστούμε την εταιρεία ιδιαίτερα, για την σημαντική τους συμπαράσταση με προϊόντα τους, όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργούμε τον Ξενώνα και ευχόμαστε αυτό το σημαντικό ελπιδοφόρο πρόγραμμα, να συνεχιστεί ακόμη με περισσότερη επιτυχία!!!

Η ψυχολόγος μας Νατάσα Κουμπουλή και το μέλος του Δ.Σ. της «ηλιαχτίδα» η Μαρίνα Δεκούλου, συνέβαλαν με την παρουσία τους, στην επιτυχία της όλης εκδήλωσης!!!

 

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.