Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Δύναμη της Προσφοράς: Ένας Διεθνής Όμιλος, το Libra Group, στο Πλευρό της «ηλιαχτίδα»!

 

 

Μέσα σ’ ένα γενικό κλίμα οικονομικής δυσχέρειας και ολοένα αυξανόμενων αναγκών για όλους μας και ιδιαίτερα για τα Άρρωστα παιδιά και τους γονείς που φιλοξενούμε στο Κέντρο μας, η ανασφάλειά μας έφθασε στο Ναδίρ.

Ευτυχώς, για άλλη μία φορά, η απλόχερη προσφορά και η σημαντική βοήθεια προς το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα», έρχονται να μας θυμίσουν πως υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι, πως αξίζει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, πως υπάρχει Ελπίδα, πως υπάρχει Ζωή! 

Το Libra Group, ένας ιδιόκτητος διεθνής επιχειρηματικός όμιλος, που δραστηριοποιείται σε διάφορες ηπείρους με έδρα τη Ν. Υόρκη, μετά τη σύντομη αλλά ουσιαστική επικοινωνία και γνωριμία μας με τον Επικεφαλής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, αποφάσισε να σταθεί δίπλα μας.

Για εμάς στην «ηλιαχτίδα» είναι τιμή, χαρα και επιβράβευση των προσπαθειών μας, να έχουμε αρωγό στον καθημερινό μας αγώνα για Ζωή, το Libra Group. 

Είναι μία ανάσα, μία ουσιαστική προσφορά, ηθική και υλική, που θα συμβάλει ουσιαστικά στην όλη μας προσπάθεια και με ιδιαίτερη δύναμη και αποφασιστικότητα, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια ζεστή αγκαλιά στα άρρωστα παιδιά και στους γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα μας, σε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και παροχές εντελώς δωρεάν, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα. 

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.