Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η «ηλιαχτίδα» στο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Capital Link.

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, για 6η συνεχή χρονιά η Capital Link με το Capital Link CSRinGreece διοργάνωσε το Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις», στο ξενοδοχείο HILTON Αθηνών.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, καθώς επίσης με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Ο Πρόεδρος της Capital Link Inc. κ. Νικόλαος Μπορνόζης, καλωσόρισε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τους προσκεκλημένους του Συνεδρίου, για ακόμη μια φορά.

Εκλεκτοί σύνεδροι μεγάλων ελληνικών εταιρειών καθώς επίσης Ευρωπαϊκών Οργανισμών και Ομογενών Επιχειρηματιών, παρουσίασαν απόψεις και πρωτοβουλίες για το πώς η Ελλάδα μπορεί να ξαναμπεί στον ορίζοντα των Διεθνών Επενδυτών.

Πρότειναν τρόπους που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, καθώς και στην αντιμετώπιση των σημαντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική κοινωνία.

Από την Κοινωνική πλευρά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Συνέδριο έδωσε και πάλι τη δυνατότητα σε Κοινωνικούς Φορείς απ’ όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους, με το δικό τους ενημερωτικό υλικό, στο ευρύ κοινό.

Με λίγα λόγια, ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον Συνέδριο με μεγάλη επιτυχία, κατά γενική ομολογία.

Για την «ηλιαχτίδα» ιδιαίτερη τιμή, να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.