Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Το αληθινό παραμύθι όπως βλέπετε …. συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη !!!

Παρασκευή 23/12/2016, ώρα 10 π.μ., ήταν η μέρα που η «ηλιαχτίδα» γέμισε από παιδιά !!!

Το βράδυ την ίδια μέρα, όπως είδατε πριν δυο μέρες, είχαμε τα όμορφα κορίτσια του Πανιωνίου, και το πρωί ένα αυτοκίνητο των Εκπαιδευτηρίων «Παλλάδιο», με τον Διευθυντή του Λυκείου κ. Νικόλαο Δήμπα και μαθητές του Λυκείου, σταμάτησε έξω από την πόρτα της «ηλιαχτίδα».

Αυτή η επίσκεψη επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, παραμονές Χριστουγέννων και με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση έρχονται φορτωμένοι να μας πουν τα Χρόνια Πολλά και να μας δώσουν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά.

Το τι έφεραν μαζί τους; Δεν περιγράφεται.

Οι φετινοί μαθητές έρχονταν για πρώτη φορά στην «ηλιαχτίδα» και μαζί τους έφεραν την Αγάπη, την συμπαράσταση, την αθωότητά τους και την περιέργεια να δουν τι θα συναντήσουν στην «ηλιαχτίδα», αλλά και 50 ακριβώς σακούλες τρόφιμα, για τον Ξενώνα μας.

Αυτοί είναι … οι φίλοι της «ηλιαχτίδα» και το παραμύθι θα συνεχιστεί, γιατί για εμάς, ο Άγιος Βασίλης ήρθε φέτος πιο νωρίς από τις άλλες χρονιές και περισσότερο φορτωμένος με δώρα !!!

Ευχαριστούμε τους μαθητές, από τα βάθη της καρδιά μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Πρόοδο, να είναι γεροί και τυχεροί.

Όσο για τον κ. Δήμπα τον Διευθυντή, τον αξιολογότατο αυτό Άνθρωπο, τους συναδέλφους του, τη Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «Παλλάδιο», για αυτούς όλους δεν υπάρχουν λόγια για να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ !!!

Τους ευχόμαστε να είναι γεροί, ευτυχισμένοι με τις οικογένειές τους και να συνεχίσουν να διατηρούν το «Παλλάδιο» σε αυτό το υψηλό  εκπαιδευτικό επίπεδο που υπάρχει σήμερα !!!

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.