Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

«ηλιαχτίδα»:  Ένα νέο εγχείρημα, Συμβουλευτική για Μαμάδες

 

Η «ηλιαχτίδα», 

κατανοώντας τις καθημερινές αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες, και προσπαθώντας να βρίσκεται πάντα κοντά στον κάθε συνάνθρωπο που τη χρειάζεται, προχωράει στην δημιουργία μίας δωρεάν συμβουλευτικής ομάδας που θα απευθύνεται σε όλες τις μητέρες της περιοχή μας.

Συντονίστρια της ομάδας θα είναι η ψυχολόγος μας Μαρία Τσίλη.

Η ομάδα θα φιλοξενείται στους χώρους της «ηλιαχτίδα». 

Κάθε μητέρα, που θέλει να μοιραστεί τους Φόβους, τις Ανησυχίες αλλά και το Ισχυρό Πνεύμα της για την ζωή, θα έχει πλέον την δυνατότητα να συμμετέχει σε μια ανοιχτή ομάδα, μέλημα της οποίας θα είναι η Ελπίδα, η Κατανόηση και η Συντροφικότητα.

Mέσω της συμβουλευτικής αυτής προσέγγισης, θα παράσχετε βοήθεια για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής, την εξάλειψη των καθημερινών δυσφοριών και κρίσεων, που αντιμετωπίζει κάθε οικογένεια καθημερινά.

Επίσης θα προσπαθεί να αυξήσει την ικανότητά τους, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια πιο λειτουργική ζωή.
Στόχος της «ηλιαχτίδα» είναι μέσω αυτής της νέας προσπάθειας που οργανώνει, να κατορθώσει, να σταθεί δίπλα στις σύγχρονες μητέρες, που παλεύουν να αντεπεξέλθουν στην συναισθηματική και οικονομική πίεση της εποχής μας !!!

Μην διστάσετε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2109346139 (10πμ – 2μμ), για διευκρινιστικές ερωτήσεις, και γενικά πληροφορίες σχετικά με την έναρξη της συμβουλευτικής μας αυτής ομάδας.

Είμαστε και θα είμαστε, πάντα δίπλα σας.

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.