Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Κυκλοφορούν, δυστυχώς ανάμεσα μας, χρόνια τώρα, ανήθικα στοιχεία που δεν σέβονται ούτε την δυστυχία των συνανθρώπων μας...

Αγαπητοί Φίλοι,

Καθημερινά έρχονται μηνύματα από όλη την Ελλάδα, φυσικά και από Αττική και περίχωρά μας, ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομα της "ηλιαχτίδα", με σκοπό να βγάλουν λεφτά από την ευαισθησία των συνανθρώπων μας.

Αυτό γίνεται χρόνια τώρα, αλλά δυστυχώς...χωρίς αποτέλεσμα!

Φθάσαμε μέχρι Εισαγγελέα αλλά πρέπει κάθε φορά να κάνουμε και μία καταγγελία επίσημα, πράγμα που όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εύκολο.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του Συλλόγου μας το 2000, δεν κάναμε ποτέ κανέναν έρανο, ούτε χτυπήσαμε πόρτες ζητώντας οικονομική βοήθεια.

Αναρτούμε στην ιστοσελίδα μας τα προβλήματά μας και ζητάμε τη συμπαράστασή σας και δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους συνανθρώπους μας.

Σας παρακαλούμε θερμά, κάθε φορά που σας χτυπούν την πόρτα χρησιμοποιώντας το όνομα του Συλλόγου μας, αντιδράσετε κατάλληλα και ενημερώστε μας εγκαίρως, όχι μετά αφού δώσετε τη βοήθειά σας, γιατί συνήθως αυτό συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν εκπρόσωποί μας που ζητιανεύουν... αλλά απατεώνες που θέλουν τα λεφτά σας!

Σας παρακαλούμε θερμά, καταγγείλετε τέτοια περιστατικά, που υποβιβάζουν το έργο μας και προδίδουν την εμπιστοσύνη των συνανθρώπων μας.

Αν κάποιος θέλει πραγματικά να στηρίξει την "ηλιαχτίδα", μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας στο 2109346139 ή 6932274982
Ώρες γραφείου 9:30 με 13:30.

Σας παρακαλούμε θερμά, κοινοποιήστε αυτή τη δημοσίευση!!!

Σας ευχαριστούμε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.