Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Επιστροφή στα Θρανία και ... για τις Μαμάδες !!!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε με χαρά, πως το επιτυχημένο πρόγραμμα της «ηλιαχτίδα», «Συμβουλευτική Μαμάδων» θα συνεχιστεί με την ίδια συνέπεια και την φετινή περίοδο.

Με γνώμονα το έντονο ενδιαφέρον σας, κρίθηκε απαραίτητη η συνέχιση του προγράμματος με την δημιουργία νέων ολιγομελών ομάδων, με παροχή βοηθητικού υλικού και τον συντονισμό τους από την ψυχολόγο μας, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για την συμμέτοχη σας, όπως και πέρυσι.

Σκοπός του προγράμματος μας, συνεχίζει να είναι η στήριξη των μητέρων, οι οποίες καθημερινά έρχονται αντιμέτωπες με τους παράλληλους ρόλους που έχουν αναλάβει και τις υποχρεώσεις που συνδέονται με αυτούς.

Καλούμαστε να συζητήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε μία περίοδο έντονου άγχους, με την νέα σχολική περίοδο να έχει ξεκινήσει, προκαλώντας στρεσογόνα μη διαχειρίσιμα συναισθήματα.

Έναρξη προγράμματος: Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, ώρα: 6μμ.

Για την εγγραφή σας στο πρόγραμμα μπορείτε να καλείτε καθημερινά , ώρες γραφείου: 9:30 πμ – 2:30 μμ, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε δίπλα σας, να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις δράσεις μας.

Πληροφορίες

τηλέφωνο: 2109346139

Δ/νση: 2ας Μαΐου 5, Νέα Σμύρνη

 

Υ.Γ. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για την έναρξη του Τμήματος «Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών».

 

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.