Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Παιδιά ..... αύριο Σάββατο ξεκινάμε !!!

Αγαπητά μας παιδιά,

Αύριο Σάββατο 07/10/17 και ώρα 6 μ.μ., ξεκινάει με πολλή χαρά το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης  της «ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 6-12 ετών.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν καθημερινά, για να χαρίζουμε χαμόγελο στα παιδιά - μέσω διδακτικών, δημιουργικών χειροτεχνιών, παιχνιδιών σκέψης και θεατρικών σχημάτων - που το έχουν τόση ανάγκη !!!

Τα δε έργα τους,  θα κοσμήσουν και φέτος, τον Ξενώνα των άρρωστων παιδιών της «ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη», δίνοντας τους ελπίδα για ένα χαρούμενο αύριο !!!

Η δράση, θα συνεχιστεί και φέτος με τα ίδια δεδομένα και με κύριο σκοπό την εξασφάλιση ενός κλίματος ασφάλειας, κατανόησης και εμπιστοσύνης μεταξύ των παιδιών.

Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, η εμπειρία των προηγούμενων ετών μας βοήθησε να έχουμε ήδη εξασφαλίσει εντελώς δωρεάν θεατρικές παραστάσεις, γιορτές μεγάλων εταιριών και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, που θα το απολαύσετε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση !!!

Σας περιμένουμε λοιπόν, εσάς και τους φίλους σας, στους χώρους της «ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη»  για να περνάμε όλοι μαζί όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και δημιουργικότητας.

Πληροφορίες
τηλέφωνο: 2109346139
Δ/νση: 2ας Μαΐου 5, Νέα Σμύρνη

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.