Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Κάθε καρδιά ας χτυπήσει στους ρυθμούς της «ηλιαχτίδα»!

 

Το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" σας προσκαλεί στα Παζάρια Αγάπης που διοργανώνει για τα φετινά Χριστούγεννα!

 Σας περιμένουμε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο Christmas Star στην Helexpo στο Μαρούσι (Δ/νση: Λεωφ. Κηφισίας 39) και ώρες 10:00 - 22:00. Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη για να μπορούμε και εμείς να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα άρρωστα Παιδιά της «ηλιαχτίδα»! Μαζί μας, θα παρευρεθεί ο Χορευτικός Όμιλος «Αιολίδα», που θα στολίσει με χορό και κέφι την Κυριακή μας! 
 

Το δεύτερο παζάρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στην Έδρα του Συλλόγου, στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης, ώρα 10:00-16:00 (έναντι Goodys), όπου θα μπορέσετε να βρείτε πανέμορφα μικροαντικείμενα και δωράκια, σε πολύ χαμηλές τιμές! Το  Κέντρο Ξένων Γλωσσών«Έλενα Καρπούζη» και οι φίλοι του θα βρίσκονται δίπλα μας την Κυριακή, φορτωμένοι με δώρα για να εμπλουτίσουν το παζάρι μας και συγχρόνως να στηρίξουν την «ηλιαχτίδα» όχι μόνο με την παρουσία τους αλλά και με τα πανέμορφα στολίδια που θα μας προσφέρουν! Επίσης, ο Νεοσμυρνιώτικος Χορευτικός Όμιλος «Αιολίδα» την Κυριακή θα είναι και πάλι μαζί μας για να χορέψει και να τραγουδήσει για όλους μας, μέσα σε μία χαρμόσυνη, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!
 

Θα χαρούμε να βρεθείτε κοντά μας!

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.