Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

Ο Σύλλογος "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ", Κέντρο Στήριξης Παιδιού- Οικογένειας, ασχολείται εδώ και 9 χρόνια, με την στήριξη και ανάπτυξη της κοινωνικής προσωπικότητας του παιδιού και του εφήβου, καθώς και του οικογενειακού του περιβάλλοντος στα προβλήματα, δικαιώματα και τις εν γένει ανάγκες τους στην Ελλάδα και Διεθνώς.

Με μια έντονη και ουσιαστική παρουσία στη Ν. Σμύρνη, στην πόλη που εδρεύει, κατάφερε να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια σε κάθε προσπάθειά του στο πολύπλευρο έργο του.

Σήμερα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανοίγει τον πρώτο Ξενώνα Φιλοξενίας στην περιφέρεια για παιδιά και μητέρες, που χρειάζονται λίγη αγάπη και στοργή από τον συνάνθρωπο που δυστυχώς σήμερα εκλείπει. Με μια αξιέπαινη προσφορά του Δημάρχου της Ν. Σμύρνης κ. Γ. Κουτελάκη να παραχωρήσει στον Σύλλογο έναν όροφο σε κτίριο της Κεντρικής Πλατείας επί της οδού 2ας Μαΐου 5, πραγματοποιεί το όραμα και τις προσπάθειες των 9 ετών από την ίδρυσή του.

Παρακαλούμε θερμά, στηρίξατε αυτή την ανθρώπινη και ευαίσθητη προσπάθεια του Συλλόγου, με οποιονδήποτε τρόπο εσείς μπορείτε ,ούτως ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να προσφέρουμε σιγουριά , ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο - Αύριο - σε δυστυχισμένα παιδιά που χρειάζονται- σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους - να βρουν καταφύγιο, δηλαδή μια << Ζεστή Αγκαλιά >>.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.