Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

«ηλιαχτίδα»: Ας προσφέρουμε όλοι μαζί χαρά στα παιδιά των Φυλακών του Αυλώνα

Αγαπητοί φίλοι,

Η «ηλιαχτίδα» Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας, έχοντας ως όραμα να βοηθήσει στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, όλα τα παιδιά και τις οικογένειες που βιώνουν στο περιθώριο του κοινωνικού ιστού, συνεχίζει με συνέπεια και προσήλωση τις δράσεις της στο χώρο των φυλακών.

Στα μέσα Ιουλίου μέλη του Συλλόγου με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό, πρόκειται να επισκεφτούν τους μαθητές του Γυμνασίου των Φυλακών Ανηλίκων Αυλώνας με στόχο να προσφέρουν κατ’ αρχάς Αγάπη και Συμπαράσταση στα προβλήματά τους και επίσης θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις επιθυμίες που ζητήθηκαν.

Παράκλησή τους είναι, να συγκεντρωθούν αντικείμενα όπως μπάλες (ποδοσφαίρου, μπάσκετ), τηλεκάρτες, αθλητικά παπούτσια (Νο 42-46), είδη ζωγραφικής (μπλοκ, μουσαμάδες κλπ), καλοκαιρινά ρούχα (μπλουζάκια, σορτσάκια) και η μεγαλύτερη τους επιθυμία είναι να αποκτήσουν μια κιθάρα.
Οι μαθητές του Γυμνασίου είναι περίπου 100 από 16 έως και 23 ετών.
Η «ηλιαχτίδα» βασιζόμενη όπως πάντα, στη συμπαράσταση και την ευαισθησία όλων σας, καλεί όποιον μπορεί και το επιθυμεί να συμβάλει στη συγκέντρωση των προσφορών για τα παιδιά των φυλακών, να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9346139, 6932274982.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε λίγη χαρά σ' αυτά τα παιδιά που βιώνουν την εμπειρία των φυλακών.

 

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

Υ.Γ. Σας παρακαλούμε θερμά
τα είδη που θα μας προσφέρετε να μην είναι μεταχειρισμένα.

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.