Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα «Πρόληψη Καρδιακών Νοσημάτων»
7 Νοεμβρίου 2013 – Ώρα 19:00
Δημοτικός Πολυχώρος Πολιτισμού Γαλαξίας
(Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης)
Είσοδος ελεύθερη

 

Σας ενημερώνουμε για τις δράσεις που οργανώνει το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, από την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013.  

Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται Δωρεάν Πρόβλεψη Κινδύνου Καρδιαγγειακών Παθήσεων (μέτρηση Heart Score). Ο έλεγχος θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Γαλαξίας που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης, απότην Τρίτη, 5 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013 και ώρες 09:00 – 14:00

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει τη δωρεάν μέτρηση της αρτηριακής πίεσης & της χοληστερόλης, τη λήψη δημογραφικών στοιχείων, την καταγραφή των καπνιστικών συνηθειών ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη Συμβουλευτική Νοσηλευτική.  Σε όλους τους εξεταζομένους θα δοθούν ενημερωτικά φυλλάδια για την υπέρταση, την χοληστερόλη και οδηγίες διατροφής. 

Την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19:00, ιατροί και νοσηλευτές του Ωνασείου θα παρουσιάσουν θέματα που αφορούν στην πρόληψη των καρδιακών νοσημάτων ενώ θα απαντήσουν και στα ερωτήματα του κοινού.  Κι αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Γαλαξίας.(Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης).

Τέλος, εργαζόμενοι στο Δήμο που δραστηριοποιούνται σε μαζικούς χώρους μπορούν να συμμετάσχουν σε Σεμινάρια Βασικής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης που θα πραγματοποιηθούν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.  Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Οκτωβρίου 2013: Δήμος Νέας Σμύρνης, τηλ. 210 93 70 333 – 334.

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

Η «ηλιαχτίδα» στηρίζει αυτές τις ουσιαστικές δράσεις του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και πιστεύει ακράδαντα ότι αυτές οι πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες για κάθε έναν από εμάς και καλό θα ήταν όλοι να παρευρεθούμε σε αυτή την σημαντική ημερίδα.

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.