Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Παλλάδιο με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ντόρα Κασιμέρη και την υπεύθυνη του ξενώνα Βέτα Ράλλη

Τα σχολεία της Ν. Σμύρνης κοντά στην "Ηλιαχτίδα"

Η προηγούμενη εβδομάδα της "Ηλιαχτίδας" άρχισε με ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς υποδεχτήκαμε με πολλή χαρά για δεύτερη φορά, μια καινούργια ομάδα μαθητριών από τις Σχολές Παλλάδιο Ν.Σμύρνης, τους LP MAKERS.

Τα παιδιά αφού ενημερώθηκαν σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου και κυρίως του Κέντρου Φιλοξενίας Παιδιού, μίλησαν με τους γονείς των παιδιών που δυστυχώς βρίσκονται στα νοσοκομεία.

 

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν γιατί μαζί τους έφεραν ένα όμορφο ρολόι τοίχου, το οποίο κατασκεύασαν μόνοι τους, για τα παιδιά του συλλόγου. Συγχρόνως , προσέφεραν και ένα συμβολικό ποσό για την ενίσχυση του ξενώνα .

Είναι στιγμές που το συμβούλιο της "Ηλιαχτίδας" προβληματίζεται σοβαρά πως θα συνεχίσει την προσπάθεια να διατηρήσει τον ξενώνα με όλες τις σημερινές παροχές προς τους γονείς και τα παιδιά που φιλοξενούνται, μέσα σ' αυτό το αβέβαιο κλίμα τόσο πολιτικό όσο και οικονομικό.

 

Όλη η παρέα ποζάρει με πολλή χαρά στο σαλόνι του ξενώνα, δίπλα στο προηγούμενο ρολόι που φτιάξανε για μας

Η μεγάλη όμως ευαισθησία των Σχολείων της Ν. Σμύρνης και των Συμπολιτών μας, που με κάθε τρόπο μας αποδεικνύουν ότι είναι δίπλα μας, μας δίνει κουράγιο και ελπίδα να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας, τα σχολεία της Ν. Σμύρνης και γενικά όσους στέκονται δίπλα μας και τους παρακαλούμε θερμά ας μην ξεχνούν ότι η "Ηλιαχτίδα" δίνει έναν ιερό αγώνα με τη βοήθειά τους προσφέροντας Αγάπη, Στοργή και κυρίως Ελπίδα και Συμπαράσταση στους φιλοξενούμενούς μας που τόσο το έχουν ανάγκη.

 

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος

Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.