Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Στον Παλμό της Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης

Ζώντας σε καιρούς έλλειψης κοινωνικής συνείδησης και Κράτους Δικαίου, όλοι μας ξεκινήσαμε μια νέα στάση ζωής. Η Τήρηση θεσμών ανύπαρκτη. Η ευθύνη, είδος προς εξαφάνιση. Άρα, τι μας μένει;;; Να μοιραστούμε όλοι μαζί την ανησυχία και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Πράγματι, στο διάβα της προσπάθειας μας συναντούμε καθημερινά συνειδητοποιημένους και ενεργούς συμπολίτες, που αρνούνται ν’ αφεθούν στη μεμψιμοιρία και την αδράνεια, προσπαθώντας να προσφέρουν ότι μπορούν, για να κάνουν τη ζωή των συνανθρώπων μας, λίγο καλύτερη εν μέσω κρίσης.

Ευτυχώς, η αξιοπρέπεια και η περηφάνια των Ελλήνων, παραμένει αλώβητη όσο κι’ αν προσπαθούν να την καταρρακώσουν.

Σημείο αναφοράς του Συλλόγου «ηλιαχτίδα» είναι η επικοινωνία μεταξύ προσφοράς και αγάπης. Το καθετί που μας προσφέρεται, αξιοποιείται ποικιλοτρόπως.

Προσπαθούμε να καλύψουμε ουσιαστικές ανάγκες ευπαθών ομάδων και ατόμων, από το πλεόνασμα των αγαθών του Ξενώνα.

Και τώρα, οπωσδήποτε οι αναγνώστες θ’ αναρωτηθούν, γιατί τα δημοσιεύουμε όλα αυτά σήμερα;;;

Λοιπόν, από σήμερα εκτός από το Ίδρυμα Επιμέλειας Παιδιού Λάτση, το Ροταριανό Όμιλο Ν. Σμύρνης, την Κουφετοποιϊα Χατζηγιαννάκη, την Εστία Ν. Σμύρνης καλωσορίζουμε στην παρέα μας την εταιρεία «Κλεος Α.Ε.» και την «Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως».

Με πολλή Αγάπη, ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, και τους παρακαλούμε θερμά ας μείνουν δίπλα μας, ούτως ώστε, όλοι μαζί να δίνουμε στα Παιδιά το Δικαίωμα, να συνεχίσουν να Ονειρεύονται και να Ελπίζουν.

 

Η Πρόεδρος

Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.