Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη για μια ακόμη φορά κοντά στην «ηλιαχτίδα»!!!

 

Μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για την «ηλιαχτίδα», όταν αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους εκπαιδευτήρια όπως τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη, στηρίζουν με κάθε τρόπο το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα».
Στις 31/1/13 η «ηλιαχτίδα» υποδέχθηκε στους χώρους της, την Έκτη Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Χουρδάκη με τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κ. Μαρία Σαμόλη και την Υπεύθυνη του Σχολείου κ. Μαρία Σολωμάκου.

Τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη, για δεύτερη χρονιά ήρθαν να συμπαρασταθούν ηθικά και οικονομικά στις προσπάθειες του Κέντρου.
Επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, ιδιαίτερα σχολείων, αποτελούν την αναγνώριση του έργου του Συλλόγου.
Πρωτοβουλίες σαν αυτές, προσδιορίζουν αξίες και αρχές, που αποτελούν τη φιλοσοφία της δράσης του Συλλόγου και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση και εμπιστοσύνη στο ρόλο και τις προσπάθειές του.
Παιδιά γεμάτα ζωντάνια, γενναιοδωρία και χαμόγελα γέμισαν τους χώρους του Κέντρου προσφέροντας ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, για τα παιδιά του Ξενώνα και τους γονείς τους.
Τέτοιες στιγμές, δίνουν κουράγιο και δύναμη για τη συνέχιση και βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται, στο Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα».

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.